Kvällspromenad



Igår kväll tog Lowa och jag en kvällspromenad, det brukar bli en lagom sväng runt hockeyrinken. När vi passerade Magnus och Britts hus väntar alltid Lowa en stund för att se om några schnauzerkompisar är på väg ut. Nästan alltid blir hon djupt besviken, och matte förklarar på sitt vanliga vänliga sätt att "tjejerna är inte hemma idag" och så nöjer hon sig med det, om än något besviken.

Döm om hennes förvåning när de tre tjejerna uppenbarade sig på garageinfarten denna kväll  ifärd med att ta en kvällskiss. Som vanligt blev vi ordentligt utskällda tills de inspekterat och accepterat oss. Vi promenerade sedan i lagom takt för att Britt och jag skulle klara av att avhandla allt som hänt sedan sist.

Britt har varit ägare av Westisar i många år. När de gick ur tiden övertalade jag henne att skaffa en dvärgschnauzer. Sagt och gjort, Britt och Magnus blev med Ebba. En svart schnauzertjej med mycket skinn på nosen :-)
Nu blev Britt frälst på schnauzrar och tillsammans med Marie på Kennel Epokett skaffade hon en peppar & salt (Grållan) och en svart & silver (Nelly).
Just nu finns också två små herrar på 12 veckor i hemmet, det är meningen att de skall placeras ut hos presumtiva valpköpare och vilar därför upp hos Britt så länge!

Tycker ni inte att jag ser stolt ut med 4 koppel och 16 ben att hålla ordning på ?





RSS 2.0