Gothia Cup 2008 del 2



Som vanligt var UGB-foto på plats när grabbarna spelade fotboll och här är några bilder på min "lilla" Jajja. Tycker inte att det var så länge sedan han som 6 åring gjorde sin fotbollsdebut i Sturefors IF. Han har fortfarande en liten tofs i håret som guppar när han springer men i övrigt är inte mycket sig likt. Just nu sitter det ett gäng mörkröstade 15-åringar i vårt uterum och spelar poker, fortfarande lika ödmjuka och trevliga men stora som hus och med fjunmustach :-))

NU


(Det är Jajja som är lagkapten med pokalen)


//Annika

Gothia Cup 2008



Så var då min första semestervecka avklarad.
Vi anlände till Göteborg i söndagskväll, Miche och jag hade lyxat till det med att bo på Gothia Towers och Kentys P 93:or fick hålla tillgodo med luftmadrass i sovsal :-O
Miche och jag började med en helkväll på Heaven23 som är baren på våning 23 med utsikt över Götet och världens godaste räkmackor. Efter några glas vitt vin, Irish-coffé och några Cava började vi snacka med ett gäng föräldrar till ett flicklag från Canada. Tjejerna var på turné i Europa och hade avverkat Dana Cup i Danmark och nu väntade Gothia Cup.

Måndag-onsdag var det uppställning klockan halv sju till frukost och därefter bar det av till Åby-planerna för grabbarnas gruppspelsmatcher.
Kenty 2 som Jacob spelade i fick stryk samtliga gruppspelsmatcher och hade nu börjat att deppa ihop. De placerades i B-slutspel och här hände plötsligt något. Tränarna kastade om lite i laget och nu började de att vinna och ha turen med sig istället för mot sig.
Det gick ända till semifinal där det mycket sargade Kentylaget fick se sig besegrade  av Lund med 0-1 efter att Kenty bränt en straff.

Miche och jag han även att besöka Marstrand och ta en fika och njuta av Konditori Bergs underbara kanelbullar. Lite shopping i Lexingtonbutiken blev det ju förstås.
Vi strosade runt en hel del i Götet, tog ett glas vin och en öl när det passade. Vi hittade vår favoritlampa på Lilla Soffbutiken men tyvärr var de slut i lager varför vi får vänta ett tag till.....trist.

Men fram för allt var det ju fotboll som gällde.
Här kommer resultaten och lite bilder

//Annika

Gruppspel
BK Kenty - KFV Segeberg (Tyskland) 0-2
IFK Hässleholm - BK Kenty 2-0
BK Kenty - Stovneralliansen  (Norge) 0-2

B-slutspel
BK Kenty - Mungret Regional (Irland) 5-0
BK Kenty - Åhus HBK 1 - 0
BK Kenty - Strömsbro IF 1-0
BK Kenty - TSV Buchholz 08 (Tyskland) 4-1
BK Kenty - Gimonäs Umeå IF 6-4 (straffar)
BK Kenty - Lunds BK 0-1

 Jajja är blöt,kall men lycklig efter första slutspelsmatchen mot irländarna


RSS 2.0