Nu är jag frisk hälsar Lowa!

Stygnen är borta och pälsen börjar växa ut och livet går sin gilla gång.
I lördags var husse och matte på grannfest med ytterligare tre par. Småhussarna och jag skulle vara hemma men det tyckte inte jag så jag smet och följde efter dem. Där satt de och sörplade på var siln drink då matte plötsligt säger - men vad är det jag ser. Då försökte jag göra mig så söt som möjligt, viftade på svansen och la huvudet på sned. Men hon var svårflörtad för hon tog med mig hem och skällde på hussarna som inte kunde vakta mig. Det var ett bra försök i alla fall :-))
Här kommer en bild som husse tog av mig ifrån uterummet som matte har stylat om,,,,i år igen..... vi vet inte för vilken gång i ordningen.

Skäggpussar från Lowa

Trött schnauzer

Då Lowa för tillfället inte är så pratglad får jag träda in i hennes ställe :-))

Som matte är det lite ledsamt att se sin lilla prinsessa ligga i sängen hela dagarna och titta i taket, ibland går hon ut i trädgården till husse och lägger sig platt på gräset då det förmodligen är svalt och skönt mot det decimeterlånga såret hon har på magen. Hon äter och dricker men är absolut inte i sin vanliga form.....ännu.....hon skäller ju naturligtvis när det kommer någon men hon ligger och skäller.....orkar inte riktigt bry sig som tidigare.
Vi hade riktig tur i oturen eftersom husse har semester och kan ta hand om lilla fröken på absolut bästa sätt.

Här kommer lite bilder från Mamma-Mia ön Skiathos.

//Annika och Lowa


Lowa är sjuk!

Under vår Greklandsvistelse blev Lowa mycket dålig.
Farmor och farfar var hundvakt och farmor hade sovit på golvet med Lowa hela sista natten. Hon fick ingen kontakt med Lowa inte en liten öron eller svansviftning eller ögonlocksblinkning. Farmor var övertygad om att Lowa inte skulle klara natten.
På morgonen var hon något piggare och när vi hämtade henne stod hon i alla fall på alla fyra och ville följa med hem. Väl hemma sov hon hela kvällen och Miche ringde vetrinären direkt i går morse.
De fick tid omedelbart och efter diverse provtagningar visade det sig att hon har livmodersinflammation. Inte helt ovanligt för damer i hennes ålder.
Nu ligger hon på operationsbordet och vi får hämta hem henne ikväll.
Håll tummarna för att allt går bra med min lilla prinsessa.

//Annika

RSS 2.0