EFIT



EFIT

Så har jag gått med i EFIT. Vi får väl se hur ofta jag orkar med jag har gjort ett försök idag. EFIT betyder att du under en dag skall fota en gång i timman. Vill du läsa mera klickar du på ikonen ovan.

Söndag 21 maj.
Idag vaknade vi ganska sent, vi unnade oss en rejäl sovmorgon. Miche var först ut i trädgården och grabbarna sov så jag fick bädda och äta frukost ensam.


 

Nu väntade en hel hög med blommor på att bli planterade. Och visst blev det fint ?
 

 

Som vanligt, när vi håller på och påtar i trädgården och råkar ha tankarna på annat håll så sticker Lowa till skogs. Inga långa sträckor men idag hittade hon något mycket intressant i skogen bakom vårt hus. Hon var borta länge och vi fick ropa på henne en lång stund innan hon, mycket moloken, dök upp. Så hon såg ut ! Hon hade rullat sig i en hundskit och luktade fruktansvärt. Det fick bli dusch under trädgårdsslagen och schamponering ett flertal gånger innan vi ens ville ta i henne !  Åh vi som skulle till "farmor och farfar" på söndagsmiddag. Jag blev så frustrerad att jag glömde ta med kameran till dem så middagsbilderna får ni tänka er.



Väl hemma tog vi oss i kragen och rensade häcken runt huset, inte världens roligaste jobb men det måste ju göras ett par gånger om året.



Martin hade övat hela dagen (och natten också kan jag meddela) och ville att jag skulle lyssna, så gärna så.



Så var det fikadags, grabbarna fixade medan vi tvättade bort jorden från knän och händer.



Så ville Jacob möblera om i sitt rum. Han har fått en jätteskön TV fotöj i skinn av farmor & farfar. Han har stora planer för sitt rum och vill bygga om och fixa, sådant måste man uppmuntra det är ju inte så vanligt bland killar.



Så gick vi en promenad med Lowa och då fixade killarna kvällsmaten. Det blev Taco. Allt stod på bordet när vi kom hem. UNDERBARA UNGAR !



Nu väntade VM-hockeyfinanlen och här somnade jag till en stund så någon bild blev det inte.
Sverige vann ju. Förr var jag ett riktigt hockey-fan och såg allt som visades men jag har tappat lite intresse fast vi har fått en så bra lag i sta´n, LHC.

Så lider 21 maj mot sitt slut och sängen väntar, sov gott !







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0